Entertainment

Muzikale reünie met legendarische namen

De Soos reünie komt zaterdag 13 november terug naar Sprengeloo, met legendarische namen uit een ver verleden. Mr. La Comparsa, alias Jan de Hont (zie foto), komt met zijn Maskers samen met René and the Alligators een avondvullend programma verzorgen.

Samen met het Apeldoornse showorkest The Videno’s, met als gast Grace Reece, en een optreden van Henk en Mick, deelnemer aan The Voice Senior en voormalig lid van the Blues Dimension, wordt de 15de reünie een historische avond.

ZZ en de Maskers zijn begonnen in het voorprogramma van Chubby Checker op 4 augustus 1963, om daarna met tal van grote artiesten op te treden zoals the Spotnicks, Trini Lopez en Dusty Springfield. Hun repertoire bestaat uit tal van evergreens zoals La Comparsa, en wat te denken van Nederlandstalige hits met als hoogtepunt Dracula en Ik heb genoeg van jou, maar ook tal van rock ‘n rollnummers zullen voorbijkomen. Jan de Hont speelt ook nog regelmatig mee met The Clarks. Nadat Bob Bouber de band verliet, gingen ze verder als The Maskers. De Hont, pionier en gitaarvirtuoos van de Nederpop, wordt begeleid door drummer Chris van den Eikel, Wim Kok op keyboards, tweede gitarist Kees Poulis en bassist Wally Walschot. Ad Swart gaat zijn zangkusten nog een keer ten gehore brengen. Ad was de eerste winnaar van de Henny Huisman soundmixshow met een vertolking van Only the Lonely van Roy Orbison. Ook was hij winnaar van de soundmixshow in België en hij stond in het voorprogramma van onder anderen The Fortunes, The Searchers, The Tremeloes en Dave Berry.

Het wordt een avond met alleen maar hits uit de jaren 60 en 70. The Maskers hebben voor hun repertoire een Edison ontvangen. De zaal gaat open om 19.00 uur, het duurt van 19.30 uur tot middernacht.

De organisatie houdt zich aan de huidige coronamaatregelen ten aanzien van coronacheck en ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Of een testbewijs (voorlopig tot 1 november 2021). Meer informatie op Rijksoverheid.nl

Voorverkoopadressen zijn: The Readshop Eglantier, Primera Ugchelen * Kerschoten * Orden, Clemence Vis Schubertplein, Bruna Anklaar en CopyService aan Sprengenweg 45. Meer informatie en tickets via de website www.soosreunie.nl