Entertainment

Met Serious Hits Top 2000 Live beleef je het ultieme Top 2000-gevoel

APELDOORN – Serious Hits Top 2000 is een fantastische liveband, bestaande uit een grote groep enthousiaste muzikanten uit Apeldoorn en omstreken. Zowel de muzikanten als de hits wisselen elkaar in hoog tempo af tijdens de show.

De drie uur durende live show van Serious Hits is een feest der herkenning; er komen non-stop hits van alle tijden en alle genres voorbij. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, maar ook de allernieuwste Top 2000 nummers. Het dak gaat er gegarandeerd af en stilstaan is geen optie.

Serious Hits Top 2000 Live bestaat uit een grote groep ervaren en enthousiaste muzikanten. Stuk voor stuk hebben zij een flinke staat van dienst in de muziek. Tijdens de shows van Serious Hits spelen zij in diverse samenstellingen en wisselen zij elkaar in een snel tempo af. Bij vrijwel elke show treedt er ook een special guest op. Een bekende zanger(es) of muzikant(e) die uit de regio komt van de locatie waar Serious Hits optreedt.

Serious Hits Top 2000 Live vindt zijn oorsprong in 2011, toen de rockband Carve samen met bevriende bands een benefietconcert organiseerde voor Serious Request. Sindsdien hebben ze een vaste plek in de jaarlijks programmering van poppodium Gigant in Apeldoorn. Vanaf 2022 zijn de amateur- en professionele muzikanten ook op andere podia in het land te vinden. Zoals dit jaar in de Buitensociëteit van Theater Hanzehof in Zutphen en in Schouwburg Lochem. Meer informatie over Serious Hits Top 2000 is te vinden op de website www.seriousevents.live

Eén keer per jaar treedt Serious Hits Top 2000 op in de Gigant in Apeldoorn voor een goed doel. Dit jaar gaat de volledige opbrengst van de show op zaterdag 23 december naar Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn zoekt zwerfjongeren op om ze bij te kunnen staan, daar waar dat nodig is. Kaarten voor de show in Gigant op 23 december zijn niet meer verkrijgbaar, het is volledig uitverkocht. Dit betekent dat er al een mooi bedrag is opgehaald voor de stichting. Toch is extra financiële steun altijd welkom. Ga naar de website www.stichtingzwerfjongerenapeldoorn.nl en lees hoe je de zwerfjongeren in Apeldoorn kunt helpen. (Foto: Franck Ligtenberg)