Entertainment

Meezingen via grote schermen

APELDOORN – Vrijdag 16 december vanaf 19.30 uur is de eerste editie van Singalong Christmas Carols, het meezingconcert met Esther Pierweijer, het Apeldoorns Popkoor en de Guus Essersband. “Alle teksten zie je op grote schermen, zodat je heerlijk kunt meezingen. Van Stille Nacht tot Last Christmas, van Rudolf the Red Nosed Reindeer tot Jingle Bells”, aldus de organisatie.

Het belooft een bijzondere avond te worden. De kerk is zowel binnen als buiten prachtig versierd. De Midwinterhoornblazers uit Ugchelen blazen d’olde roap. Je wordt verwelkomd  met Glühwein en warme chocolademelk. Regisseur Aad van der Waal heeft alles uit de kast getrokken om te zorgen voor een zeer afwisselend programma vol verrassingen.

Collecte voor de kinderen van Het Kroonpad
Het Kroonpad is een school voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Ook zij willen net als alle kinderen graag een keer op kamp. “Dat is organisatorisch best lastig en ook kostbaar. We helpen graag om voor hen een fijn zeilkamp mogelijk te maken. Je kunt contant of via een qr-code een steentje bijdragen.”

Laatste kaarten en livestream
Er zijn al veel kaarten verkocht. Ook de beide balkons van de Grote Kerk gaan open. Kaarten koopt men eenvoudig online op www.singalongapeldoorn.nl. De Singalong is er voor alle Apeldoorners. “Ben je niet in de gelegenheid zelf naar de Grote Kerk te komen? Je kunt ook thuis meezingen. Het concert is live te volgen vanaf 19.45 uur op YouTube. De link vind je ook op www.singalongapeldoorn.nl.”