Entertainment

Koninklijke kiekjes

APELDOORN – Woensdagavond 27 november vanaf 20.00 uur verzorgt de Vereniging van Natuurfotografen Apeldoorn (VNF-A) een bijzondere avond in Theater Orpheus.

Op een 18 meter (!) breed projectiescherm laten – misschien wel de beste – fotografen van ons land hun fraaiste natuurbeelden zien. Net zoals tijdens voorgaande edities wordt de bezoeker getrakteerd op haarscherpe beelden die de fotografen in binnen- en buitenland hebben gemaakt. Speciale gast op deze avond is Prof. mr. Pieter van Vollenhoven (zie foto); hij geeft zelf ook een presentatie met een aantal van zijn mooiste beelden.

Het thema voor deze avond is ‘Dichtbij’. Vaak letterlijk dichtbij, maar ook dichtbij het gevoel en dichtbij de natuur. Natuur blijft tenslotte fascineren en verwonderen. De boeiende presentaties in beeld en geluid tijdens deze openbare avond mogen natuur- en fotografieliefhebbers niet missen. Naast de fotolezingen is er een markt met fotobenodigdheden, reizen en boeken. Men kan deze voor aanvang en in de pauze bezoeken.

Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail openbareavond@vnf-apeldoorn.nl. Voor meer informatie: www.vnf-apeldoorn.nl