Entertainment

Koningsspelen met vlag en wimpel geslaagd

Accres Sportstimulering heeft dit jaar in samenwerking met verschillende partners geslaagde Koningsspelen georganiseerd. Aan de Koningsspelen hebben 36 basisscholen deelgenomen.

Ondanks de coronamaatregelen zijn veel creatieve ideeën op tafel gekomen om er toch een super leuk feest van te maken. De koningsspelen werden georganiseerd door Sportstimulering in samenwerking met Gemeente Apeldoorn, JOGG, Pronami Skills, Wensink Dance Masters en HAYoga. Deze dag stond in het teken van een gezonde leefstijl. Jumbo Apeldoorn heeft zorggedragen voor gratis fruit voor alle deelnemende scholen en het JOGG heeft gepromoot hoe goed het is om water te drinken.

Na de opening, door de wethouder Nathan Stukker op PCBO de Fakkel, ging het programma van start. Groepjes kinderen uit groep 6, 7 en 8 zijn de wijk in gegaan om een uitdagende Koningschallenge uit te voeren. De kinderen uit groep 3, 4 en 5 hebben leuke en sportieve opdrachten in de klas gedaan via het digibord, zodat het een gezonde, sportieve, coronaproof en bovenal leuke dag werd.

Meer informatie lezen? Kijk op: Accress activiteiten meivakantie