Entertainment

Kom op verhaal! Drie keer een verhaal op een inspirerende plek

Zondagmiddag 12 maart organiseert de Vuurplaats een Verhalenroute. Verhalen stimuleren je verbeelding, ze nemen je mee een andere wereld in. Dat is wat de Vuurplaats graag doet: mensen samenbrengen en inspireren rondom zingeving en geloof, op een open manier. De verhalenroute is gericht op iedereen, vanaf 6 jaar, die van verhalen houdt. Op drie locaties in de binnenstad van Apeldoorn vertellen professionele vertellers een kort verhaal: over een engel die zijn vleugels is kwijtgeraakt, over Noeh en zijn ark, en over de avonturen van een visser en zijn vrouw. De gebouwen zijn op loopafstand van elkaar en aantrekkelijk om eens binnen te stappen: de Onze Lieve Vrouwekerk, de Eyup Sultan moskee en de Nettenfabriek.

De start van het eerste verhaal is om 14.00 uur. We sluiten rond 15.30 uur af in de Nettenfabriek, waar we nog iets drinken en er alle ruimte is voor ontmoeting. Toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Aanmelden?

Mail of app naar hallo@devuurplaatsapeldoorn.nl, tel. 06-53207778. Dan ontvang je je persoonlijke route per mail. Je kan ook op de dag zelf spontaan komen. Meld je dan om 13.30 uur bij het parochiehuis, Stationsstraat 13.

Over de Vuurplaats

Meer weten over de Vuurplaats, kijk dan op www.devuurplaatsapeldoorn.nl. De Vuurplaats richt zich op mensen tot ca. 45 jaar, die wel iets willen rondom zingeving en geloven, maar iets anders zoeken dan wat kerken bieden. De Verhalenroute staat open voor alle leeftijden.

De Verhalenroute wordt financieel gesteund door de Protestantse Gemeente Apeldoorn, de Leonardusstichting en Go4It-Apeldoorn, en uitgevoerd in samenwerking met de Eyup Sultan Moskee, de St. Franciscusparochie, de Nettenfabriek en het Vertelgenootschap Apeldoorn.