Entertainment

Keep on rockin’ for the Food Bank

APELDOORN – De mannen van Meneer van Zanten missen het podium en hun publiek. Toen Theater Orpheus een oproep deed aan artiesten om te komen optreden, ook al is het dan maar voor 30 man, greep de Apeldoornse band deze kans graag aan.

Jan Willem Huethorst, manager van Meneer van Zanten: “We zijn allemaal wel toe aan iets positiefs in deze bijzondere tijd. In dit kader doneren wij op onze beurt samen met Orpheus de volledige recette aan de Voedselbank, die het ook bijzonder zwaar heeft.” Toen Mirjam Barendregt, directeur van Orpheus, hoorde van dit mooie gebaar van Meneer van Zanten, wilde het theater daar direct aan meewerken. “Als theater staan we middenin de samenleving en dan wil je juist in deze tijd kijken hoe je kunt bijdragen”, vertelt Barendregt.

De Nederlandstalige rock van deze vijf muzikanten staat altijd garant voor een feestje. Inmiddels gepokt en gemazeld in de rockscene, en samengespeeld met onder andere De Dijk, The Scene en Toontje Lager, weet Meneer van Zanten in no-time de harten van het publiek te stelen. Er wordt on stage gezwoegd en gezweet, geschreeuwd en gefluisterd. Eigen nummers worden afgewisseld met een aantal opzwepende covers.

Tickets voor deze benefietconcerten zijn te koop voor €15,-. Meer weten of meteen tickets bestellen voor één van de optredens op vrijdag 18 en zaterdag 19 december om 19.15 en 21.30 uur? Ga dan naar www.orpheus.nl/meneervanzanten. Het optreden van 18 december is een extra concert vanwege de succesvolle verkoop van 19 december.