Entertainment

Jij en de elementen

APELDOORN – Het grootste fotofestival van Apeldoorn en omgeving wordt ook dit jaar georganiseerd door Apeldoorn Photo. Op zaterdag 24 september wordt het fotofestival geopend en het duurt tot 30 oktober. Dit jaar is het thema: Jij en de elementen.

Alles verandert om ons heen, mede door de invloeden van de elementen en de mens. Landschappen, klimaat, technische ontwikkelingen, de mensen om ons heen en ook wij veranderen. Wij groeien, ontwikkelen en passen ons aan de veranderingen om ons heen aan. Onze geschiedenis bepaalt wie wij zijn als mens. Jouw geschiedenis bepaalt wie jij bent als individu. “Geïnspireerd op ‘Het grote verhaal van Apeldoorn’ zijn wij tot dit thema gekomen. Alle invloeden van de elementen veranderen niet alleen landschappen, maar ook de mens als individu”, zegt Jeffrey de Grijs, voorzitter van Apeldoorn Photo.

“Jouw geschiedenis is tot op de dag van vandaag voelbaar en merkbaar in jouw verhalen. Welke elementen hebben jou gemaakt tot wie jij nu bent? Deel met ons jouw grote verhaal in fotografie en/of film. Wil jij deelnemen aan het festival en jouw grote verhaal delen? Neem dan een kijkje op onze website apeldoorn.photo voor de voorwaarden. Wil je niet exposeren en wel op een andere manier bijdragen aan het festival? Kijk dan naar de openstaande vacatures op de website. Inschrijven voor deelname aan het fotofestival kan tot en met 14 mei door een e-mail te sturen aan info@apeldoorn.photo.” (Foto: Chantal Zoutman-Balk)