Entertainment

IJsbaan DNIJ vanaf vandaag geopend

DNIJ  is er in geslaagd om een ijsvloer neer te leggen op de bestaande skeelerbaan, gelegen op het Omnisport-terrein aan De Voorwaarts (nabij Intratuin). De vereniging laat op haar website dnij.nl weten vanaf vandaag open te zijn voor publiek.

De heersende coronamaatregelen dienen in acht te worden genomen conform de richtlijnen van het RIVM en veiligheidsregio. Om toegang te verkrijgen dient daarom te worden gereserveerd via de website van de vereniging. Toewijzing van een ticket wordt door de vereniging verzorgd. Er kan worden geschaatst in tijdsblokken (zie website). De vereniging heeft ervoor gekozen om betaling contactloos te laten verlopen. Op de website is informatie te vinden over hoe te handelen, de huisregels en schaatsverhuur.
IJsmeesters van DNIJ zullen de conditie van de ijsvloer permanent monitoren. Openingstijden kunnen worden gewijzigd of beperkt indien de ijsmeesters hier aanleiding toe zien. “De vereniging vraagt om uw respect en begrip in voorkomend geval. We willen het schaatsen graag op een zo verantwoord en veilig mogelijke manier laten verlopen.”

“Alleen vandaag 12 februari 2021, als 1e dag openstelling, van onze ijsbaan wordt gratis toegang geboden.”