Entertainment

Het Stadsfeest gaat door

De organisatie heeft de tijden aangepast en daardoor kan Het Stadsfeest dit jaar toch doorgaan. De deuren van Theater Orpheus gaan zaterdag 6 november om 18.00 uur open en het feest zal – naar het zich nu laat aanzien – om middernacht eindigen.

“We horen van veel Apeldoorners en bezoekers uit andere plaatsen dat ze weer dolgraag naar Het Stadsfeest willen gaan. Daar zijn we met z’n allen heel erg blij mee. Daarom hebben we besloten om eerder te beginnen, zodat we eindelijk weer een mooi feest in Apeldoorn hebben. Uit de vele reacties blijkt dat men het een supergaaf evenement vindt en dat een vroegere aanvangstijd helemaal geen issue is. Omdat we om 18.00 uur beginnen zal de organisatie zorgen voor een uitgebreide foodcourt, zodat men allerlei lekkere gerechtjes kan eten”, aldus DJ Yves Eaux (zie foto), woordvoerder van Het Stadsfeest vanuit Ibiza.

Het Stadsfeest in Apeldoorn is het grootste 25+ feest van Midden-Nederland en trekt publiek vanuit het hele land. In twee zalen van Orpheus worden alle stoelen weggehaald en kan men genieten van Ibiza House in de ene zaal en Hits en Dance Classics in de andere zaal. De foyer en Restaurant O55 zullen worden ingericht als chill out area en foodcourt.

De volledige line-up wordt later bekendgemaakt, maar ook op deze editie zullen er naast stadsgenoot DJ Yves Eaux ook weer internationale deejays worden ingevlogen en BN’ers verschijnen. Tickets kosten €25,- (exclusief reserveringskosten) en kunnen worden besteld op www.hetstadsfeest.nl. Eerder gekochte tickets blijven gewoon geldig.