Entertainment

Het Stadsfeest 2023

Met korting naar Het Stadsfeest

Op Zaterdag 4 november 2023 vindt in Theater Orpheus de zevende editie plaats van Het Stadsfeest. Op dit indoor festival kunnen de bezoekers genieten van maar liefst drie verschillende grote zalen met deejays.

De organisatie heeft besloten, als sympathiek gebaar, om ook voor deze editie het populaire Early Bird Tickets Weekend te herhalen. Tijdens dit weekend (van vrijdag 1 sept. tot en met zondag 3 sept.) koop je ongelimiteerd je tickets tegen het laagste tarief.

Internationale DJ’s in Orpheus

‘De locatie is natuurlijk geweldig! Theater Orpheus straalt zoveel klasse uit dat het bijna moeilijk is om je een beeld te vormen hoe gaaf het is als daar in allerlei zalen geweldige deejays staan te draaien. En tel daar ook nog eens de bijzondere DJ-line up bij op. Iedere editie zijn er internationale artiesten die hun Nederlandse debuut in Apeldoorn komen maken. Daarnaast komen er BN’ers optreden en de crème de la crème uit de Nederlandse dance wereld. Dan weet je dat het feest weer dik in orde zal zijn.’ 

Aldus DJ Yves Eaux, resident DJ en woordvoerder van Het Stadsfeest.

Sympathieke kortingsactie

‘Het Stadsfeest is een gezellig feest voor iedere volwassenen die in Apeldoorn woont, werkt, studeert of er graag komt. En om iedereen een kans te geven om voordelige tickets te kopen organiseren we ook nu weer het Early Bird Tickets Weekend. Tijdens dit weekend kun je al je tickets met korting aanschaffen. Na dit speciale weekend geldt een hogere standaardprijs. 

Dus trommel je vrienden en collega’s op en bestel je tickets.’

Verschillende muziekstijlen

De drie zalen worden uiteenlopend geprogrammeerd. In de House en Tech zaal hoort je de meest actuele internationale clubsound zoals je die ook op Ibiza hoort. In de Classics & Hits zaal is het altijd één groot feest der herkenning. Hier hoor je van disco tot de hedendaagse hits en alles wat er tussen zit. De Deep & Melodic zaal neemt je mee naar hogere sferen. Hier dans je op dromerige en exotischere muziek.

Tijdens het Early Bird Tickets Weekend kosten de tickets voor de editie van Zaterdag 4 november 2023 maar €25,- (ex. boekingskosten) per stuk en deze kunnen worden aangeschaft op www.HetStadsfeest.nl.