Entertainment

Griezelen tijdens Halloween bij Apeldoornse Boys, durf jij het aan?

Eigen foto

Op vrijdagavond 4 november is het zover. De 6e editie van Halloween bij Apeldoornse Boys in Apeldoorn zuid. Het zal een avond zijn om niet snel te vergeten aldus de organisatie. Een avond vol griezel en spanning, durf jij het aan? 

Dit jaar staat de Halloween avond in het teken van de ‘Verloren wereld’. De bedoeling is dat je een parcours gaat lopen, tijdens dit parcours zal je te maken krijgen met meerdere griezels die je het stuipen op het lijf gaan jagen. Volgens Ringo Fiselier, een van de organisatoren van het evenement, zal het voor jong en oud een spannende avond gaan worden om niet snel te vergeten. “Ik zou wc-papier meenemen” vult Fiselier aan met een knipoog.

Het parcours dat loopt over het terrein van de Boys, zal er realistisch uit zien. Volgens Fiselier zullen de figuranten er alles aan doen om de bezoekers te laten schrikken en de stuipen op het lijf te jagen om hen een angstaanjagende avond te bezorgen. ‘Je moet het zien als Walibi maar dan in het klein’.

Voor de mensen die het parcours hebben af gelopen, kunnen op het horecaplein bijkomen en daar een hapje en drankje nuttigen. Voor de kinderen zijn er gratis marshmallows, zij kunnen deze zelf roosteren boven een vuurtje.

Denk jij na het lezen van dit bericht, hier wil ik bij zijn want dit durf ik aan? De kosten om deze avond bij te wonen zijn tijdens de voorverkoop 2,50,- en aan de deur op de avond zelf 3,-. De kaartje kunnen gehaald worden bij Apeldoornse Boys op maandag en woensdagavond tussen 19.oo en 20.00 uur. Of bij Ringo Fiselier, aan de Mendelssohnlaan 62 in Apeldoorn.

Tijdstip van de halloweenavond: 18.30 tot 22.oo uur.

Let op; Kinderen onder de 10 jaar mogen alleen mee doen onder begeleiding van een volwassene.