Entertainment

Fotochallenge Apeldoorn krijgt een vervolg

De eindwinnaar van de fotochallenge is Willy Maten met zijn inzending voor het thema speeltoestel.

De eindwinnaar van de ‘30 dagen Fotochallenge’ is Willy Maten met zijn inzending voor het thema speeltoestel. Ook zijn twee stimuleringsprijzen toegekend.

De eerste gaat naar Robin uit den Bogaard, die als 13-jarige grote indruk heeft gemaakt op de jury door haar creativiteit en doorzettingsvermogen. De tweede stimuleringsprijs gaat naar Adriaan Holsappel. Hij heeft alle dertig dagen de dagelijkse gang naar buiten gemaakt om een foto te maken. De keuze voor hem heeft te maken met de abstracte opname uit het thema ‘schuin’, waarvan de jury oordeelde: ‘superstrak, voldoet geheel aan de opdracht en kan zo aan de muur’.

De 30 dagen Fotochallenge-Apeldoorn zit er op en daarmee is de challenge ten einde. Veel inwoners zijn met de camera op pad gegaan en waren goed voor ruim 400 ingestuurde foto’s. Een wekelijkse klus voor de vrijwillige jury om daaruit de beste, meest sprekende foto per thema te kiezen. De winnende foto’s per dag en de weekwinnaars zijn te zien op https://stimenz.nl/fotochallenge-apeldoorn/

Wordt vervolgd

In de winter komt de fotochallenge terug. Dit is een periode waarin mensen meer binnen zitten en de fotochallenge biedt een mooie uitdaging om er actief op uit te gaan. Met de camera of camera op de telefoon kan men de mooiste foto te maken in de eigen wijk of buurt. Iedereen kan meedoen, jong en oud, elke dag weer.