Entertainment

Films kijken in unieke setting

APELDOORN – Deze zomer vindt het Vue Openlucht Filmfestival weer plaats in Apeldoorn, georganiseerd door Accres in samenwerking met Vue. Van vrijdag 12 tot en met zaterdag 20 augustus kunnen filmliefhebbers in een unieke setting, op de Apeldoornse Veluwe in het Stadspark Berg & Bos, genieten van een film naar keuze op het grootste openluchtscherm van Europa.

Grenzend aan de Kroondomeinen van Paleis het Loo, ligt het prachtige natuurgebied Stadspark Berg & Bos. In deze royale, groene setting kunnen filmliefhebbers een unieke avond beleven met een divers filmaanbod, onder het genot van een hapje en een drankje. Naast de nieuwste films van het moment zoals Elvis en Top Gun: Maverick, worden er ook klassiekers gedraaid, waaronder Harry Potter en de Steen der Wijzen. Kaarten voor het Vue Openlucht Filmfestival zijn te koop via www.vuecinemas.nl/vueopenluchtfilmfestival.

Topfilms in de open lucht

“We zijn heel blij dat we eindelijk weer het Vue Openlucht Filmfestival kunnen organiseren. Samen met de filmdistributeurs hebben we een mooi filmprogramma opgezet met een Ladies Night, voorpremière en een film voor iedere bezoeker”, aldus Rosalie Moorman van Vue Cinemas. Er is ruimte voor 1500 bezoekers per avond, met 1000 zitplekken in de buitenlucht en een overdekte tribune met 500 zitplaatsen.

Na twee jaar wachten kan het Vue Openlucht Filmfestival eindelijk weer plaatsvinden. “Voor veel Apeldoorners is het Openlucht Filmfestival een begrip en iets om elke zomer naar uit te kijken. We zijn dan ook ontzettend blij dat het Openlucht Filmfestival weer terug is en dat we net als eerdere edities weer een bijdrage mogen leveren aan dit mooie festival”, aldus Gerard Mulder van Altios Cloud Experts.

Het Vue Openlucht Filmfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Apeldoorn Partners, Dijkgraaf bv, Altios Cloud Experts en vele anderen. “De unieke ambiance van het Openlucht Filmfestival op de prachtige locatie van Stadspark Berg & Bos maakt dat dit een topevenement voor Apeldoorn is waar Dijkgraaf, alles voor de perfecte werkplek, zich graag aan verbindt. Ontzettend fijn dat wij op deze manier in de samenwerking met Accres onze bijdrage aan maatschappelijk Apeldoorn kunnen leveren”, aldus Henk en Niel Dijkgraaf van Dijkgraaf bv.

Meer informatie over het programma en de ticketverkoop is te vinden via www.vuecinemas.nl/artikel/openlucht-filmfestival-apeldoorn.

Programma:
Vrijdag 12 augustus – Jurassic World: Dominion;
zaterdag 13 augustus – Thor: Love and Thunder;
zondag 14 augustus – Minions: The Rise of Gru (OV);
maandag 15 augustus – Harry Potter 1;
dinsdag 16 augustus – Bon Bini Holland 3;
woensdag 17 augustus – Hart op de Juiste Plek;
donderdag 18 augustus – Orphan: First Kill;
vrijdag 19 augustus – Top Gun: Maverick;
zaterdag 20 augustus – Elvis.