Entertainment

Film komt binnen op autoradio

APELDOORN – Een inmiddels jaarlijks Apeldoorns fenomeen keert terug: de Drive-in Cinema, georganiseerd door JCI Apeldoorn. Dit jaar wordt het evenement nog grootser aangepakt en is er een extra dag toegevoegd.

Op een magische plek midden in het bos vindt op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober Altios Drive-In Cinema plaats. Een unieke openluchtbioscoop waar je vanuit het comfort van je eigen auto de mooiste films bekijkt. Het geluid van de film komt binnen via de autoradio en de popcorn wordt aan je autoraampje bezorgd. Een bijzondere avond uit, die toegankelijk is voor iedereen. In de programmering is dan ook rekening gehouden met een breed publiek van alle leeftijden.

Iedere avond worden twee films vertoond. Doordat het evenement dit jaar op een nieuwe, grotere locatie plaatsvindt, zijn er meer plaatsen beschikbaar.

Opbrengst voor goede doel
De grootse opzet van het evenement is mede te danken aan de hulp van (veelal Apeldoornse) sponsoren. De reden voor hun bijdrage ligt voornamelijk in de maatschappelijke aard van de Drive-in Cinema. De opbrengsten van het evenement komen namelijk ten goede aan Stichting ‘kLEEF. ‘kLEEF is een inloophuis voor mensen met kanker en dus steunen de gasten een belangrijk lokaal goed doel. Het evenement vindt plaats op de tweede parkeerplaats van de Julianatoren aan de J.C. Wilslaan in Apeldoorn. Tickets kosten €25,- per auto.

Meer informatie, het volledige programma én tickets zijn te vinden op www.driveincinemaapeldoorn.nl