Entertainment

Film en een lekker wijntje

In samenwerking met Vintake verzorgt GIGANT op donderdag 26 januari een wijnproeverij bij de film Blind Ambition. Deelnemers bekijken eerst de film Blind Ambition en proeven daarna zes geweldige wijnen die door Vintake zijn geselecteerd. Kaarten voor de film en wijnproeverij zijn te koop via www.gigant.nl en aan de balie van GIGANT, Nieuwstraat 377.

Blindproeverij

Vintake neemt de deelnemers mee in de wereld van het ‘blind proeven’, de lastigste discipline in het wijnproeven. Deelnemers proberen te deduceren welke druif ze proeven, uit welk land en streek de wijn komt, uit welk jaar en van welke wijnmaker de wijn is. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Blind Ambition

Van vluchtelingen tot top-sommeliers. De documentaire Blind Ambition vertelt het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld. Deze film is de winnaar van de Publieksprijs van het Tribeca Filmfestival.