Entertainment

Feest van Licht

Op vrijdagavond 20 mei verzorgen de kerken De Koningshof, de Tabernakelkerk en De Voorhof in Apeldoorn een Feest van Licht. Dat doen zij in samenwerking met de christelijke zangeres Eline Bakker (zie foto) en vrouwenplatform wijzijnlume.nl.

“Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet concerttour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou”, vertelt Hagar Prins namens de organisatie. “Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van zangeres Eline Bakker, die in Nederland onder andere bekend werd met haar nummer Jezus Overwinnaar.” De avond vindt van 20.00 tot 22.30 uur plaats in de Tabernakelkerk, Waalstraat 2, met inloop vanaf 19.30 uur.

De betrokken kerken en organisaties willen met dit Feest van Licht ook letterlijk licht brengen in levens van mensen. Het concert is daarom een benefietconcert voor het goede doel. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.lumehelpt.nl/actie/apeldoorn in ruil voor een donatie van 20 euro. Van dit bedrag gaat 10 euro naar beter onderwijs en goede opvang voor weeskinderen in Zuid-Afrika.