Entertainment

Drakenbootfestival 2023 – 16-17 en 18 juni

De eerste kaarten in verkoop!

Draken, opgelet! Morgen, woensdag 30 november, om 10.00 uur start de ticketverkoop voor ‘Centraal Beheer Drakenboot in Concert’! Droom jij al van het vurige festivalseizoen? Zet dan die wekker en grijp je toegangsbewijs! Voor de échte vroege vogels is een beperkt aantal Lucky Bird-tickets beschikbaar met dikke korting.

Openingsconcert vrijdag 16 juni

Het openingsconcert van het Drakenbootfestival is op vrijdag 16 juni 2023 op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. We zijn druk bezig met de programmering en binnenkort verwachten we ook de eerste namen van de bands bekend te kunnen maken. Maar je kunt nú dus alvast je ticket scoren! Want reken er maar op dat het net als de vorige edities weer groot muziekspektakel wordt voor alle leeftijden. Met de allergrootste artiesten, van geniale bands tot superdj’s. Daar wil je weer bij zijn!

Woensdag 30 november start om 10.00 uur de kaartverkoop voor het concert, op onze website. Dit zijn de allereerste én allergoedkoopste tickets. Zorg dat je er op tijd klaar voor zit, want die eerste goedkoopste tickets vliegen elk jaar in no-time de deur uit!

Welke tickets zijn er?

Voor de eerste vroegboekers komen er woensdag 1.000 “Lucky Bird” tickets voor maar € 34,50 te koop. Ben je net te laat? Droog je tranen, want je kunt nog “Early Bird” tickets scoren, daar komen er 2.000 van in verkoop.

Lucky Bird Ticket: € 34,50
Early Bird Ticket: € 39,50
Regular Ticket: € 42,50
Deur Ticket: € 47,50

Kids Tickets t/m 14 jaar
Voor kinderen t/m 14 jaar zijn er 1.000 kinderkaarten beschikbaar in de voorverkoop. Legitimatie aan de deur is verplicht! Zijn de Kids Tickets uitverkocht? Dan kunnen kinderen ook met een Regular Ticket naar het concert, maar mis je het extra voordeel.

Lucky Kids: € 22,50
Kids Ticket: € 27,50

Als eerste de line-up weten?

Wil jij als eerste weten welke bands er komen spelen, en wil je geen enkele update over het Drakenbootfestival missen? Zet jezelf dan op ‘aanwezig’ in ons Facebook evenement:

Avondvullend programma

Het Drakenbootfestival opent vrijdag 16 juni om 17.00 uur haar deuren. Dan staan de foodtrucks klaar met de aller lekkerste hapjes en maaltijden. Je kunt genieten van een tof programma tot 01.00 uur. Meer informatie over het festival en het programma vind je op onze website!

Direct naar de website