Entertainment

Door 2 lenzen: Patrick van Gurp, Jungle Warrior en danser

APELDOORN – In de serie ‘Door 2 lenzen’ wordt de Apeldoornse stadsfotograaf Imca Schoots tijdens haar gloednieuwe portretreeks gevolgd door RTV Apeldoorn. In deze reeks zoekt Imca Apeldoorners op die meer bekendheid buiten de stad, dan binnen de stad vergaren. Zo maakt Apeldoorn kennis met deze mensen en krijgen we een uniek inkijkje in de werkwijze van de fotograaf.

Dansactie

Deze week gaat Imca op bezoek bij Patrick van Gurp, een danser met een missie. Patrick wordt ook wel een ‘Jungle Warrior’ genoemd: met de kunst van het dansen doet hij alles om de jungle te redden. Dit doet hij onder andere door een verhaal over ontbossing te vertellen vanuit het perspectief van een aap. Op die manier hoopt Patrick de problemen vanuit een andere hoek te belichten, een hoek die nog meer impact maakt.

Nu te zien

Patrick blijft de strijd voortzetten. Ben jij benieuwd naar zijn verhaal of het gesprek tussen Adéle en Patrick? De nieuwste aflevering van ‘Door 2 lenzen  is nu te bekijken op het YouTube-kanaal van RTV Apeldoorn.