Entertainment

Door 2 Lenzen: Chiel van Tongeren, DJ uit Apeldoorn

APELDOORN – In de serie ‘Door 2 Lenzen’ wordt de Apeldoornse stadsfotograaf Imca Schoots tijdens haar gloednieuwe portretreeks gevolgd door RTV Apeldoorn. In de portretreeks zoekt Imca Apeldoorners op die meer bekendheid buiten de stad, dan binnen de stad vergaren. Zo maakt Apeldoorn kennis met deze mensen en krijgen we een uniek inkijkje in de werkwijze van de fotograaf.

Muzikant

Deze week staat Imca met haar camera klaar om het werk van Chiel van Tongeren te bekijken. Chiel is DJ en draait al 30 jaar lang muziek. Op zijn 15e is hij begonnen met draaien. Hij heeft op verschillende plekken en evenementen gedraaid, groot en klein. Ook heeft hij zijn eigen school opgestart en heeft hij online cursussen ontwikkeld en laten vertalen naar verschillende talen. Daarnaast heeft hij sinds de coronatijd een nieuwe hobby.

Nu te zien

Met veel plezier blijft Chiel doorgaan met zijn werk. Ben jij benieuwd naar zijn verhaal, of het gesprek tussen Adéle en Chiel? De nieuwste aflevering van ‘Door 2 Lenzen’ is nu te bekijken op het YouTube-kanaal van RTV Apeldoorn.