Entertainment

Dinoweken in Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren nodigt jong en oud uit om de fascinerende wereld van dinosaurussen te ontdekken tijdens de Dinoweken. Op de openingsdagen in september worden bezoekers ondergedompeld in een prehistorisch avontuur, waarbij een scala aan shows en activiteiten rondom dino’s wordt aangeboden.

Het dinoplezier begint zelfs al bij de bezoekers thuis, met twee gloednieuwe televisieseries. Vanaf 23 augustus kunnen de kijkers genieten van de avonturen van de Julianatoren-karakters Dino & Dina in hun eigen serie op Videoland. En op zondag 27 augustus staat om 8.30 uur op RTL 4 het avontuur Cas de Ranger en de Dinomachine op het programma.

Voor hele gezin

De Dinoweken beloven een ervaring voor het hele gezin te worden. Tijdens deze weken kunnen bezoekers genieten van hoogtepunten zoals De Grote Dinoshow in het theater, ontmoetingen met levensechte dinosaurussen, avontuurlijke Safarishows met Jul & Julia, de mogelijkheid om babydino’s te aaien en het eindstuk Cas de Ranger en de Dinomachine, gebaseerd op de gelijknamige nieuwe TV-serie.

Kijkers beleven een avontuur met Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf, die echte dinosaurussen tegenkomen. Wanneer een zelfgemaakte tijdmachine stukgaat, belanden er plotseling dinosaurussen in Kinderpretpark Julianatoren. Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf staan voor een grote uitdaging, waarbij de bezoekers een actieve rol kunnen spelen.

Creativiteit en fantasie

De jongste kijkertjes kunnen zich ook verheugen op de nieuwe serie Dino & Dina op Videoland. Vanaf 23 augustus worden Dino & Dina, de dinokarakters van Kinderpretpark Julianatoren, geïntroduceerd in hun eigen serie. Samen bouwen ze van alles na, waarbij creativiteit en fantasie de boventoon voeren.

Tijdens De Grote Dinoshow nemen Dino & Dina het publiek mee op een reis naar het verleden. Maar er is een uitdaging: hoe kunnen ze ooit terugkeren naar het heden? Hier komen de slimme Meneer Kaasgaaf en de avontuurlijke Cas de Ranger in beeld. Het publiek wordt meegenomen op een ontdekkingsreis vol opwinding en interactie.

Dino Première Avond

De Dinoweken worden ingeluid met de Dino Première Avond op zaterdag 2 september. Tijdens deze avond komt de dinowereld tot leven als nooit tevoren. Met een vol programma zowel overdag als ’s avonds genieten bezoekers van extra dinoplezier en het park dat tot 20.00 uur geopend is.