Entertainment

De Apeldoornse kart kampioenschappen bij MAX’S mobility

Huh, Karten bij MAX’S? Ja, je leest het goed! Vorig jaar was een groot succes dus ook dit jaar toveren onze parkeerplaats weer om tot een heuse kartbaan voor een dag. Dit jaar pakken wij het nog groter aan en is de baan twee keer zo groot.

Op zaterdag 10 september keert het welbekende kart kampioenschap terug bij MAX’S Mobility.

Wat kun je verwachten?

Als je mee doet aan de MAX’S Apeldoornse kartkampioenschappen kan je een volledig verzorgd karting event verwachten. Wij regelen het toffe circuit over onze parkeerplaats, Sodi GTR Karts en een helm. Je rijdt in ieder geval twee heats van 10 minuten en als je echt goed bent nog meer.

Mocht je niet in de kart zitten kun je gebruik maken van de simulatoren! Zet een snelle tijd neer op het circuit van Monza. Evenaar jij de poletijd van de week ervoor?

Om de dag compleet te maken word je ontvangen met een kop koffie en ontvangen, krijg je twee consumpties tijdens het evenement en een portie saté van Sate van NAN.

Denk jij dat je jezelf kan kronen tot de MAX’S kartkoning(in)? Score dan snel je startbewijs! De minimale leeftijd van deelname is 16 jaar.

Je kan je startbewijs kopen via deze link.

Inclusief:

  1. Koffie/thee bij ontvangst
  2. Twee consumpties
  3. Portie saté van Sate van NAN

Let op: om te mogen deelnemen dien je 16 jaar of ouder te zijn. Per bestelling kan er één startbewijs geboekt worden i.v.m. de invoer van de naam en achternaam van de deelnemer.

MAX’S Mobility
Paramariboweg 84
7333 PB Apeldoorn
www.maxsmobility.nl