Entertainment

Culinair cultuur snuiven

APELDOORN – Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje keert traditiegetrouw terug in het Beekpark. Drie dagen lang stimuleren smaakmakers de zintuigen en vullen live-bands en ambachtelijke platendraaiers het menu aan. Duik tijdens dit weekend het Beekpark in, de toegang is zoals altijd gratis.

Culinair cultuur snuiven doe je bij Lepeltje Lepeltje. Foodgangers kunnen hun geluk niet op van vrijdag 8 tot en met zondag 10 mei. Tijdens dit weekend vult het park zich opnieuw met een breed palet aan smaakvolle gerechten die connaisseurs jaarlijks weet te verrassen. Sfeerverhogende muziek en ambachtelijke platen zetten de juiste toon. De mooie-dingen-markt biedt bijzondere spullen en zelfs de allerjongsten worden in het weekend vermaakt.

Lepeltje Lepeltje werkt graag samen en staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt. “Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Dan zoekt Lepeltje Lepeltje jouw creativiteit en kookkunde”, aldus de organisatie. “Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com