Entertainment

CODA nu weer volledig geopend

CODA archief, museum, winkel, café en de showroom van CODA ExperienceLab zijn weer open. In het museum geniet je van de tiende editie van CODA Paper Art, Raaf en Sprokkelaar – foto’s van Roelof Rump, Poetic Ceramics – sieraden van Judith Bloedjes, Ornament & Sculptuur – sieraden van Dorothea Prühl en de Ander – 40 jaar Corb!no. CODA Archief is op afspraak te bezoeken en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch is ook op afspraak toegankelijk. CODA Museum is vanaf maandag 14 juni ook op maandagen geopend.

CODA-directeur Carin Reinders: “We hebben een prachtig tentoonstellingsprogramma, vieren de tiende editie van CODA Paper Art en we zijn bijzonder blij dat we dat niet alleen online maar ook offline in CODA Museum kunnen laten zien. We hebben onze bezoekers immers zeer gemist!”

CODA volgt bij de openstelling van archief, museum, winkel, café en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch de regels van de geldende, landelijke protocollen. Dit betekent dat CODA met een aantal beperkingen te maken heeft. Zo geldt dat CODA Archief en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch alleen op afspraak te bezoeken zijn. Voor CODA Museum moet vooraf online een kaartje gekocht worden. Daarnaast wordt er gewerkt met gescheiden in- en uitgangen en blijft anderhalve meter afstand maatgevend. Museumtickets zijn te koop via www.coda-apeldoorn.nl/tickets. Ook houders van de Museumkaart, een CODA-pas of CJP-pas dienen vooraf een kaartje te reserveren. Groepsrondleidingen, -arrangementen en diverse activiteiten zijn nog niet mogelijk. Wel hebben gezelschappen met meer dan één persoon uit hetzelfde huishouden toegang tot CODA Museum.

De CODA Bibliotheken openden eerder al op 20 mei en tot voor kort diende men te reserveren voor een bezoek aan de bibliotheek. Dat is nu niet meer nodig. De gezondheidscheck bij binnenkomst blijft wel verplicht, evenals de geldende hygiënemaatregelen, het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand. De CODA-pas geldt als registratiemiddel.

Op de website www.coda-apeldoorn.nl/altijdwelkom vindt men alle informatie over het reserveren van een tijdslot voor CODA Museum, de openingstijden, de richtlijnen en hoe men een bezoek aan CODA Archief en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch kan inplannen.