Entertainment

Caterplein geurt twee dagen naar Zeeuwse mosselen

De Mosselparty is al jaren een begrip in Apeldoorn. Dit evenement staat alweer dertig jaar op de agenda van Restaurant Le Baffon, gevestigd aan Hoofdstraat 198.

Casper Buys van Le Baffon kijkt weer reikhalzend uit naar de volgende editie, op woensdag 9 en donderdag 10 september: “Ja, voor het eerst op twee dagen in plaats van één! Sinds een jaar of tien is de Mosselavond een evenement geworden voor het hele Caterplein, niet meer exclusief bij ons. De cafés en restaurants doen hier enthousiast aan mee met buitenkeukens en alles. Het Caterplein geurt twee dagen lang heerlijk naar deze Zeeuwse lekkernij!”

Le Baffon kookt de hele zomer door mosselen. Vanaf de start van het mosselseizoen, eind juni, kunnen de liefhebbers tot eind september iedere woensdag onbeperkt Zeeuwse mosselen eten. Buiten deze periode worden de mosselen uitsluitend op reservering bereid. “We maken de mosselen op professionele wijze klaar. En voor iedereen die geen mosselen lust maar wel graag mee wil naar de Mosselparty, is er een sateetje”, aldus Buys. “Lekker genieten van een broodje vooraf, onbeperkt mosselen, friet en sauzen. Iedereen is op 9 en 10 september welkom vanaf 17.00 uur. Het belooft weer een heus smulspektakel in de open lucht te worden.”

Inhakend op het grote succes van de Mosselparty zijn er bij Le Baffon meer thema-avonden bijgekomen, zoals bijvoorbeeld de Wild Avond, Italiaanse Avond, Stamppotten Avond en de Asperge Avond. Kijk voor meer informatie op de website www.lebaffon.nl