Entertainment

Brandweerman Sam komt Orpheus ‘blussen’

APELDOORN – Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg… de held van de buurt is terug! Samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt kinderidool Brandweerman Sam in actie tijdens de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat’. Dit vlammende avontuur is op tweede paasdag, maandag 10 april, te zien in Theater Orpheus.  

Ahoy piraatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreidt, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat.

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer om met al hun fans op de foto te gaan.

Op maandag 10 april om 14.00 uur is Brandweerman Sam Live! De Verloren Piratenschat te zien in Theater Orpheus in Apeldoorn. Kijk voor kaartjes voor deze voorstelling op www.orpheus.nl/voorstellingen/4156/De_Verloren_Piratenschat/Brandweerman_Sam. Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.vanhoorne.com/brandweermansam. (Foto: Wim Lanser)