Entertainment

Apeldoornse HaringParty 2023 op 23 juni

APELDOORN – Een feestje met allure, waar netwerken supergezellig is en heel ondernemend Apeldoorn en wijde omgeving aanwezig is. Deze traditie wordt dit jaar na afwezigheid door corona weer voortgezet met als hoofdingrediënt nog immer de Hollandse Nieuwe.

De XLLease HaringParty is een feestje met allure, een traditie die zich al ruim 25 jaar voortzet, steeds mooier, professioneler en grootser. Centraal staan de unieke ambiance van de tuinen van Landgoed Marialust, het verrassende entertainment en de unieke mogelijkheid tot netwerken met heel zakelijk Apeldoorn.

Omdat goede tradities in ere moet worden gehouden, blijft de basis identiek. De mooie tuinen van Marialust zullen weer zomers zijn uitgedost en om het plaatje compleet te maken is de dresscode wit en word een hoedje gewaardeerd. Een prachtige aanblik!

Voor bedrijven is dit event de perfecte gelegenheid om gasten en relaties uit te nodigen op de plek waar goed gezelschap samenkomt om het welbekende visje te happen. Daarom zijn er voor bedrijven interessante sponsor- en samenwerkingsmogelijkheden. Ook heeft de organisatie voor grote aantallen tickets een speciaal aanbod voor bedrijven en wordt er samengewerkt met businessclubs.

Het programma begint op vrijdag 23 juni om 17.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Vis niet achter het net: losse kaarten zijn verkrijgbaar voor 68,50 (ex. btw) per persoon via: haringparty-apeldoorn.nl.