Entertainment

Apeldoorn viert samen de overgang naar het nieuwe jaar met groots Aftelfeest!

Inwoners van Apeldoorn worden van harte uitgenodigd om gezamenlijk het oude jaar af te sluiten en feestelijk het nieuwe jaar te verwelkomen tijdens het Grote Aftelfeest op het Zwitsalterrein op Oudejaarsnacht. Dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden met gratis toegang voor iedereen.

Hoogtepunten van het Programma
SAMEN AFTELLEN TOT 12 UUR: Apeldoorn komt samen om gezamenlijk af te tellen naar het magische moment van middernacht. LIVE OPTREDENS: Ervaar de charismatische TINO MARTIN, de opzwepende klanken van WE WANT ABBA, en de feestelijke vibes van onze eigen PARTY HARRY. VUURWERKSHOWS: Twee adembenemende vuurwerkshows om 21.30 uur en middernacht zullen de hemel boven Apeldoorn verlichten en het nieuwe jaar op spectaculaire wijze inluiden. GRATIS TOEGANG: Het Grote Aftelfeest is vrij toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Apeldoorn, een geweldige gelegenheid om samen met vrienden en familie de feestdagen af te sluiten.

Praktische informatie:
Datum en Tijd: 31 december, 20.00 – 01.00 uur. Locatie: Zwitsalterrein, Apeldoorn

Als extra feestelijk hoogtepunt organiseert de gemeente Apeldoorn ook een VUURWERKSHOW met DJ in het Zuiderpark op 31 december tussen 19.00 en 21.00 uur. Een geweldige kans om de feestvreugde eerder op de avond te starten. We kijken ernaar uit om samen met alle inwoners van Apeldoorn een bruisende Oudejaarsnacht te beleven. Laten we SAMEN AFTELLEN en het nieuwe jaar verwelkomen met muziek, vuurwerk en gezelligheid!

Dank aan onze Sponsors
In aanvulling op het feestelijke programma willen we graag benadrukken dat deze spetterende evenementen mede mogelijk worden gemaakt door gemeente Apeldoorn en de genereuze bijdragen van enkele markante Apeldoornse bedrijven. Hun steun heeft een cruciale rol gespeeld bij het realiseren van het Groots Aftelfeest en de VUURWERKSHOW in het Zuiderpark.

Meer informatie
Voor meer informatie www.apeldoornteltaf.nl