Entertainment

Als ik toch ‘ns rijk was…

Muziektheater Apeldoorn is op zoek naar jonge mannen (vanaf circa 16 jaar) die alle facetten van het theater willen meemaken. “Zingen, dansen, acteren met een hoop enthousiasme en een leuke cast om je heen”, aldus Joke Dehnen.

“Eind september 2021 brengen wij de productie Anatevka in theater Orpheus. Een bekende musical voor jong en oud. ‘If i were a rich man’ is er een bekend nummer uit. In deze musical zal het in een Nederlandse versie gezongen worden: ‘Als ik toch ‘ns rijk was’. Er gaan heel wat kinderen en jongeren meedoen naast de volwassenen die al vele jaren actief zijn. Wij gaan eerst aan de slag met de muzikale nummers en vervolgens met regie en de dansen die in Anatevka voorkomen.”

Sinds begin juli mag ook Muziektheater Apeldoorn met de nodige maatregelen weer zingen. Dehnen: “Tot nu toe deden wij dat online, maar we gaan – net zoals tijdens de regierepetitie –  nu buiten aan de slag. Niets is leuker dan te repeteren en straks op de planken te staan in een groot of klein theater, bij een evenement, op locatie bij een zorginstelling of wooncentrum. Op een podium in de buitenlucht zou in deze tijd natuurlijk helemaal geweldig zijn.”

Aanmelden voor de musical Anatevka is mogelijk via e-mail: joke@muziektheaterapeldoorn.nl