Entertainment

‘Als het maar lekker klinkt en swingt’

UGCHELEN – Jazz Club Apeldoorn – TJC heeft een open karakter. Iedereen is dan ook van harte welkom bij Ugchelens Belang, de sfeervolle clublocatie, voor een drankje, hapje en eventueel een dansje. Maar vooral kan men genieten van de muziek.

Dokter Jazz & Co (zie foto) is een oude stijl New Orleans-orkest, dat in 1976 is opgericht en vanaf het begin veel succes heeft gehad. In het orkest spelen muzikanten waarbij je kunt zien dat het plezier er af spat. Speelde het orkest aanvankelijk gearrangeerde stukken, tegenwoordig is meer het motto: ‘Als het maar lekker klinkt, swingt en fijn te spelen is’. Dat enthousiasme wordt graag gedeeld met het publiek, waarbij de humor niet uit de weg wordt gegaan. Het orkest brengt een zeer gevarieerd programma met onder andere New Orleans Jazz, dixieland, blues- en jazzstandaards.

De bezetting van Dokter Jazz & Co is: Sietse de Leeuw (klarinet/saxen/fluit), Frans Ernst (trombone), Ad Rats (bas), Johan Molenveld (banjo) en Ben Reijers (drums). Het concert vindt plaats van 14.30 tot 17.30 uur (zaal open om 14.00 uur) in Ugchelens Belang, Bogaardslaan 81 te Ugchelen. Parkeerplaats en ingang aan de achterzijde. De entree bedraagt voor niet-leden €12,50, leden betalen €10,-. Voor meer informatie: www.jazzclubapeldoorn.nl