Entertainment

Aftrap Cultuur Bij Je Buur

APELDOORN – In het weekeinde van 15 en 16 april vindt alweer de tiende editie van Cultuur Bij Je Buur plaats in Apeldoorn. Voor deze jubileumeditie worden extra festiviteiten georganiseerd. In talloze huiskamers, tuinen, galeries en wijkcentra treden diverse acts en artiesten gratis op. Men kan zonder een kaartje te kopen genieten van optredens en voorstellingen op bijzondere locaties. De werving van artiesten is onlangs van start gegaan.

Artiesten kunnen zich op de website www.cultuurbijjebuur.nl/ik-ben-artiest inschrijven tot 1 april. “De belangrijkste voorwaarden zijn dat je een link hebt met Apeldoorn en minstens een half uur kunt vullen met jouw kunstvorm. Je kunt geboekt worden door inwoners van Apeldoorn om bij hen drie keer een half uur op één of twee middagen op te treden. Samen maak je verdere afspraken over het optreden en het werven van bezoekers”, vertelt organisator Mari van Helvoort.

Zaterdag 18 februari van 15.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom voor de kick-off van Cultuur Bij Je Buur in het voormalige ’t Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166 in Apeldoorn.