Stedendriehoek

Engelse stijl aangeklede Brocante Antiek Markt in Apeldoorn

Waan je op zaterdag 17 en zondag 18 oktober in Engelse sferen. Een volledig in Engelse stijl aangeklede Brocante Antiek Markt verrijst dan op het buitenterrein naast de Zwitsalhallen aan de Vlijtseweg 118.

Op de brocantemarkt zijn vele binnen- en buitenlandse aanbieders te vinden met de mooiste brocante, antiek, vintage en industriële topstukken. Er zijn daarnaast diverse leuke activiteiten en omdat rondneuzen hongerig maakt, zijn er voldoende Britse culinaire en ambachtelijke versnaperingen te verkrijgen.

Brocantemarkt coronaproof

De markt van (Jos) Van Laar Events is komend weekeinde volledig coronaproof. “Ik ben erg blij dat we hiervoor groen licht hebben gekregen van de gemeente. Wij nemen alle RIVM-maatregelen in acht: de standhouders staan minimaal 5 meter van elkaar af, de looppaden zijn 10 meter breed, er zijn gescheiden in- en uitgangen, bij de entree staan desinfecterende pompjes en we hebben gezorgd voor extra handwasgelegenheden. Door de ruime opzet van de markt slagen we er zeker in de anderhalve meter afstand te handhaven”, aldus Van Laar.

Op het terrein aan de Vlijtseweg zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. De markt vindt beide dagen plaats van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is 3,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie: www.brocantemarktapeldoorn.nl