Stedendriehoek

Engels getint brocanteparadijs

APELDOORN – Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober wordt het Zwitsalterrein omgetoverd tot een waar brocanteparadijs met een Engels tintje. De Brocante Markt belooft een onvergetelijk weekend te worden voor liefhebbers van brocante, antiek en vintage.

Dit tweedaagse evenement opent zijn deuren van 10.00 tot 17.00 uur, en biedt bezoekers de kans om te genieten van een unieke collectie van bijzondere vondsten. De toegangsprijs bedraagt €5,- en kinderen hebben gratis toegang tot deze betoverende markt.

Het thema van dit jaar is Engels, waardoor bezoekers zich kunnen onderdompelen in de charmante sfeer van Groot-Brittannië. Verschillende eet- en drinkmogelijkheden zijn beschikbaar om de smaakpapillen te verwennen en de dorst te lessen.

Met maar liefst veertig standhouders uit binnen- en buitenland belooft de markt een schatkamer te zijn van brocante, antiek en vintage items.

Heerlijk dagje uit

Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen, want er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor alle gasten. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om te genieten van een dagje uit zonder gedoe.

Bijzondere gasten zijn ook aanwezig, waaronder De Drie Brocantiers uit Antwerpen, bekend om hun unieke collecties, evenals Old England met een assortiment Engelse koffers en industriële lampen die elke verzamelaar zal aanspreken. Voor meer informatie en foto’s, zie de facebookpagina ‘Brocante Markt Apeldoorn’.