Stedendriehoek

Elke dag een nieuwe bril

Op vrijdag 26 juni, van 09.00 tot 17.30 uur, verzorgt Boonstra Brillen & Contactlenzen samen met LookAdd een roadshow. Dit Italiaanse brilmerk heeft negen verschillende lichtgewicht metalen monturen voor zowel dames als heren die kunnen worden voorzien van verwisselbare magnetische covers. Zo heeft men elke dag een andere bril, passend bij de kleding of stemming.

Verander de kleur van het montuur binnen een paar seconden met een keuze uit meer dan 150 verschillende designs. Elke maand wordt het assortiment verder uitgebreid, vaak met de LookAdd-drager als inspiratiebron. Deze nieuwe cover draagt dan ook de naam van haar of zijn bedenker. Op de Facebooksite staat een filmpje van LookAdd.

Boonstra Brillen & Contactlenzen, aan de buitenzijde van het Winkelcentrum Oranjerie (Oranjerie 154), heeft tijdens deze roadshow alle monturen en kleurencovers in huis om te passen en te proberen. Verder demonstreren ze hoe men de eigen, unieke custom made cover kan bestellen. Ieder nieuw LookAdd-montuur wordt standaard geleverd met twee covers. Er is zoveel keus dat twee misschien niet genoeg is. Boonstra Brillen heeft speciaal voor deze dag nog een mooie aanbieding: koopt men er nog drie bij, dan betaalt men er twee!

Naast de roadshow is Boonstra Brillen & Contactlenzen geselecteerd dealer van LookAdd. Men kan dus ook prima buiten deze dagen kennismaken met dit unieke brilconcept en een oogmeting laten uitvoeren met de nieuwste, revolutionaire, oogmeetapparatuur. Zij maken hier graag tijd voor. Om een afspraak te maken belt men dan met 055-5212774.