Stedendriehoek

Elektrische auto gekocht? Bespaar met een Lanova Laadpaal

Een elektrische auto is beter voor het milieu dan een auto die op brandstof rijdt. Een auto die rijdt op fossiele brandstof stoot CO2 uit en is daarmee milieuvervuilend. Dit is dan ook één van de redenen voor de aanschaf van een elektrische auto. Compleet milieubesparend is een elektrische auto echter niet. Elektrische auto’s zijn wel milieuvriendelijk, maar of de auto echt helemaal groen rijdt is afhankelijk van diverse factoren. Zo zijn er hybride auto’s die deels elektrisch rijden en deels op fossiele brandstof. Maar belangrijker nog: is de stroom waarmee u uw auto oplaadt wel groen? 

Bespaar met een slimme laadpaal
100% zeker zijn van ‘groen rijden’? U kunt een laadpaal kopen met een Load Guard systeem. Dit is een slim systeem waarmee u uw auto slim kunt opladen. Zonnepanelen op het dak? Het systeem weet de groene energie van de zonnepanelen te gebruiken voor het opladen van uw elektrische auto. Milieuvriendelijker rijden kan bijna niet!

Bespaar geld
Met de laadpaal bespaart u ook geld. Uw groen opgewekte stroom is namelijk goedkoper dan de stroom uit de meterkast. Daarnaast kunt u, als u zakelijk rijdt, ook een tegemoetkoming krijgen van de overheid. De overheid geeft subsidie voor zowel elektrische auto’s als laadpalen. Let wel op! In 2020 zijn elektrische auto’s nog vrijgesteld van BPM en MRB. Twijfelt u nog over het aanschaffen van een elektrische auto? Dan is dit de tijd om er één te kopen.

Wist u dat het thuis opladen 50% goedkoper is dan het rijden op brandstof? Met openbaar opladen wordt dit verschil kleiner, dus u begrijpt dat u met een thuislaadpaal meer geld bespaart.

Bespaar tijd
Een elektrische auto rijden kost meer tijd. Het opladen duurt langer dan tanken én u moet uw auto vaker opladen dan dat u normaliter zou gaan tanken. Ook op deze tijd bespaart u met een laadpaal. De auto opladen via het stopcontact kost al gauw 24 uur. Met een laadpaal laadt u uw auto ’s nachts op. Na iets meer dan 5 uur aan de laadpaal is de accu weer helemaal vol!

Heeft u thuis 2 elektrische auto’s of heeft u meerdere auto’s op de zaak staan? Koop of lease dan een laadpaal met dubbel oplaadpunt. De auto’s kunnen probleemloos én veilig tegelijkertijd laden aan de laadpaal. Zo laadt u uw auto’s ’s nachts op en kunt u ze overdags allebei gewoon gebruiken!

Laadpaal kopen bij Lanova
Geïnteresseerd geraakt in een laadpaal? U kunt uw laadpaal kopen bij Lanova. Zij hebben zowel laadpalen voor thuis als voor op de zaak. Indien wenselijk worden deze voor u gemonteerd. Ook adviseren zij u over de eventuele subsidies die u krijgt bij het aanschaffen van een laadpaal. Contact opnemen kan via:

T: +31 88 011 0301

M: info@lanovalaadpalen.nl

I:  https://www.lanovalaadpalen.nl/