Stedendriehoek

Electro World Hamer groeit, verbouwt en sluit één vestiging

“Al ruim 55 jaar staat de firma Hamer voor u klaar! Wij staan garant voor een deskundig advies en een uitstekende service. Wij leveren bijvoorbeeld televisies, wasmachines, koelkasten en klein-huishoudelijke apparatuur van alle gerenommeerde merken. Bezorging en installatie van uw apparatuur kunt u gerust overlaten aan onze eigen bezorgservice, zodat snelle levering mogelijk is. Ook voor reparaties van uw apparatuur bent u bij ons op het goede adres; deze worden vakkundig uitgevoerd door onze eigen technische dienst. Wij streven er dan ook naar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn”, aldus Alexander Hamer.

In de winkel aan de Talingweg 76 kon men altijd terecht voor witgoed en in de hoofdvestiging aan de Mgr. Nolenstraat 61 voor zowel wit- als bruingoed. Hamer: “Noodgedwongen door de coronamaatregelen hebben wij onze beide winkels moeten sluiten vanaf 15 december 2020. Sinds een paar weken mogen we weer op afspraak klanten ontvangen en wij doen dit aan de hoofdvestiging aan de Mgr. Nolensstraat. Wij merken dat dit de klant veel duidelijkheid geeft en dat we, ondanks de gesloten winkel aan de Talingweg, we toch groeiden in het omzettotaal van beide winkels. Dit heeft ons dan ook doen besluiten om alleen verder te gaan aan de Mgr. Nolensstraat en de vestiging aan de Talingweg niet meer te openen. Eén duidelijke locatie waar de klant terecht kan voor de oplossing van alle problemen, vraagstukken en advies. Het geeft ons ook meer flexibiliteit in de personele bezetting, waardoor we nog meer capaciteit hebben om alles snel en goed af te kunnen leveren bij onze klanten en onze service op een nog hoger niveau te brengen.”

Efficiëntere indeling

“En omdat we het dan ook meteen goed willen doen, hebben we besloten om de gehele winkel aan de Mgr. Nolensstraat te gaan verbouwen. We creëren een totaal nieuwe sfeer en door een efficiëntere indeling kunnen we een breder assortiment in de winkel aanbieden. Hiermee bundelen we onze krachten van twee winkels in één winkel, waarin wij de klant nog beter kunnen adviseren over hun nieuwe aankoop. Dit doen wij geheel in de stijl van het nieuwe concept van Electro World, waarbij wij zijn aangesloten. Dit is met 150 winkels de grootste franchise-formule in Nederland.”

De winkel zal in de loop van dit jaar een totaal nieuwe look krijgen. Tijdens deze verbouwing zal de winkel aan de Talingweg tijdelijk open gaan om toch de klant te kunnen blijven bedienen in de weken dat de winkel aan de Mgr. Nolensstraat verbouwd gaat worden. Hamer: “Uiteraard zal er tegen die tijd een verbouwingsopruiming georganiseerd worden, maar daarover zullen we de consument zeker over informeren als we concreet weten wanneer dit gaat gebeuren.”