Stedendriehoek

Eigentijdse en trendy steigerhouten meubelen voor de kinderkamer

Al jarenlang is steigerhout een veelgebruikt materiaal voor kinderbedden. Dit komt door de robuuste en stoere uitstraling van het hout. Daarom is steigerhout ook zo populair om meubels van te maken. Je ziet steigerhouten meubelen dan ook veel terug in slaapkamers of speelkamers.

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor de kinderkamer Of zoek je een mogelijkheid voor een slaapplek voor een logé? De steigerhoutspeciailisten van VanLonden.com weten hier wel raad mee. In de webshop vind je oneindig veel kinderbedden, hoogslapers, kasten, accessoires en nog veel meer om de kamer van je kind op te pimpen, ongeacht zijn leeftijd.

Grote en kleinere meubelen voor de allerkleinsten
Een speelkamer of slaapkamer is de ruimte voor kinderen waar ze fijn kunnen spelen en slapen, alleen of met vriendjes en vriendinnetjes. In ieder geval is het de plek voor kinderen waar ze zich kunnen terugtrekken. Door de kinderkamer van bijzondere meubels te voorzien, krijgt de kamer gelijk karakter. Kasten, bureaus en kinderbedden zijn daarom een verrijking voor het domein van je kind. Zeker als je kiest voor het stoere steigerhout. Het hout is erg geschikt om de belangrijkste slaapkamermeubelen van te maken. Ook kun je allerlei eigentijdse kleinere steigerhouten meubelen kopen of zelf maken om de kinderkamer verder mee in te richten. Denk hierbij aan: een tafeltje met stoeltjes, een poppenhuis, een speelgoedkist, een loungebank of een nachtkastje.

Inrichting van de tienerkamer
Huiswerk maken wordt extra leuk als je een hoogslaper hebt. Hoogslaper Jelmar bijvoorbeeld is erg geschikt voor kleine kamers. Slapen en studeren wordt hierin slim gecombineerd. Bij ieder bed met bureau staan de afmetingen vermeld. Zo weet je direct of het bed in de slaapkamer past. Wil je een andere maat? Dat is ook mogelijk want steigerhouten hoogslapers worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Bepaal zelf de kleur en de plaats van de trap. Wil je er een lattenbodem en bijpassend matras bij? Ook dat is een optie.

Slaapplek voor een logé
Hoogslapers hebben oneindig veel ontwerpmogelijkheden. Zo is het mogelijk om er op eenvoudige wijze een tweede slaapplek in te creëren. ‘s Nachts is kinderbed Joanneke bijvoorbeeld de perfecte slaapplek, overdag een prachtige hut om samen met vriendjes en vriendinnetjes urenlang te spelen. En blijven die vriendjes slapen? Geen probleem. Daarvoor is het onderste gedeelte van het bed te gebruiken. Ook hoogslaper Kaj is zo’n fantastisch bed, dat slaapplek biedt voor twee kinderen. Ook hoogslaper Danae is een mooi voorbeeld want ook daarin kunnen kinderen spelen en slapen. Er is zelfs ruimte voor een glijbaan.

Wil je het nog wat persoonlijker en specialer maken? Met maatwerk laten de specialisten van VanLonden.com jouw eigen ontwerpen graag tot leven komen. Steigerhouten meubelen die je in de webshop bestelt, worden ook in de Stedendriehoek bezorgd en gemonteerd.