Stedendriehoek

Eglesia verhuisd naar Sprengenweg

APELDOORN – Kerkelijke gemeente Eglesia is per 1 januari verhuisd naar de Sprengenweg 15 in Apeldoorn. Daarmee komt, na ruim vijftien jaar, een einde aan de samenkomsten in scholengemeenschap UDO (voorheen Sprengeloo).

Eglesia nam afscheid van deze locatie tijdens een speciale dankdienst op oudjaarsdag. Na afloop van de dienst liepen alle gemeenteleden naar het nieuwe gebouw (een paar honderd meter verderop) om dat feestelijk in gebruik te nemen. “We zijn blij dat we hier een fijne plek hebben gevonden. Er is door een grote groep betrokken mensen heel hard gewerkt om dit gebouw weer als kerk in gebruik te nemen. We zijn ook dankbaar voor de periode in het gebouw van UDO en kijken terug op een goede periode daar voor onze gemeente”, aldus Arnoud de Jong, voorzitter van de oudstenraad van Eglesia.

Eglesia is een jonge kerkelijke gemeente, die nu zestien jaar bestaat. Elke zondagochtend om 10.30 uur wordt een dienst gehouden. Ook doordeweeks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Meer over de gemeente op www.eglesia.nl