Stedendriehoek

Een veilige plek voor James Bond

Kater Pierce Brosnan, beter bekend door zijn rol van James Bond, is op zoek naar een veilige plek. Deze 6 jaar oude zwart-witte kater heeft genoeg van het chaotische leven van een geheim agent.

“Eigenlijk heeft hij nooit de stoere, sterke en dappere eigenschappen gehad die bij de rol van agent 007 hoorden. En hij gaat ze ook echt niet meer ontwikkelen”, verwachten de medewerkers van Dierenasiel de Kuipershoek. “Wel is dit mannetje zijn hele leven al charmant, lief en verlegen. En, als hij zijn verlegenheid heeft overwonnen, komt hij ook zeker naar zijn nieuwe baasje toe voor een aai en een knuffel. Hij zal waarschijnlijk wat tijd nodig hebben om helemaal uit zijn schulp te kruipen. Maar als daar begrip en ruimte voor is, gaat hij zeker zijn ware aard tonen: een echte kameraad voor het leven!”

Een overeenkomst die hij dan wel weer deelt met James Bond, is zijn verlangen naar het buitenleven. Waterskiën en in snelle auto’s rijden is niet direct zijn favoriete bezigheid, maar buiten op jacht gaan naar vrouwelijk- en ander schoon staat wel degelijk op zijn verlanglijstje. Aan een balkon of kattenren heeft deze jongen echt niet genoeg. Ook is Pierce een solist: andere katten of honden zijn, ook gezien zijn verlegenheid, geen optie. Kinderen vanaf een jaar of 12 die zijn ware aard begrijpen, kan hij waarschijnlijk best om zich heen verdragen.

“Wie geeft deze voormalige geheim agent een veilige plek en een mooi buitenleven? Voor meer informatie, zie de website van asiel de Kuipershoek (overgelder.dierenbescherming.nl) en/of reageer via e-mail: Asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl