Stedendriehoek

Een prinsheerlijke barretocht

APELDOORN – Op vrijdag 19 mei is het weer tijd voor de voorjaarseditie van de Prinsheerlijke Barretocht. Junior Kamer Apeldoorn (JCI) heeft de organisatie van de Barretocht op zich genomen. “Wji gaan ervoor zorgen dat de Barretocht nog leuker, nog groter en nog spectaculairder wordt. Dit jaar zijn er tien speciaal bieren te proeven en voor de niet-bierdrinkers is er een mooi passend glas wijn. En de BOB? Die kan rekenen op een heerlijk glas frisdrank!”

De deelnemende barren voor de Prinsheerlijke Barretocht voor deze editie zijn: Het Stadscafé, Het Nieuws van Apeldoorn, De Olifant, Het Pool KV, ’t nieuwe Pakhuys, Humprehey’s, Ale House, Café Toffer, Café het Oude Huis en Café Dimi’s. “Een paspoort geeft je recht om tien speciaalbieren te proeven bij de deelnemende horecazaken. Bij elke horecazaak ontvang je een stempel in het paspoort en word je getrakteerd op wat entertainment. Zo proef je Apeldoorn eens op een andere wijze. Met het paspoort kan je op 19 mei vanaf 19.00 uur bij het Barretocht loket (locatie Het Stadscafé) 10 verschillende consumptiemunten ophalen.”
Het vervoer voor vrijdagavond is geregeld; de Prinsheerlijke Barretocht Paardentram! “Uiteraard kun je als deelnemer een toffe rit maken door de binnenstad.”