Stedendriehoek

Een kijkje in de huiskamer van de molenaar

Een echte korenmolen, die omgetoverd is tot een koffie- en theehuys (lunchroom), is te vinden in Vaassen aan de Jan Mulderstraat 18. Door de bijzondere en knusse inrichting waan je je hier in de huiskamer van de molenaar van weleer.

Je kunt hier terecht voor koffie of thee met zelfgebakken appeltaart. Heb je liever iets anders? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan uit het assortiment gebak. Je kunt in de molen ook terecht voor een high tea, een lekkere lunch, een biertje of wijntje en natuurlijk nog veel meer.

Een bijzondere locatie zoals een molen maakt nieuwsgierig. In overleg is er een rondleiding door de molenaar mogelijk. De kosten hiervoor zijn 20 euro. Of kom op woensdag. Dan zijn de molenaars aan het werk en is de rondleiding gratis.

Ben je een ware koffie- of theeliefhebber, dan ben je hier aan het juiste adres. Er kan koffie van De Pelikaan en meer dan 100 soorten losse thee (groene, zwarte, rooibos en witte) gekocht worden. Oh ja, natuurlijk kun je hier ook terecht voor een ijs. Er wordt zelfgedraaid softijs verkocht met keuze uit verschillende soorten siropen en toppings zowel voor volwassenen als kinderen.

Reservering verplicht.

Jan Mulderstraat 18
8171 CD Vaassen
T: 0578-617591
I: Koffie-entheehuysdekorenmolen.nl