Stedendriehoek

Droog en coronaproof genieten van lekker eten

HOOG SOEREN – De coronacrisis raakt veel ondernemers, waarbij de horeca een van de hardst getroffen sectoren is. Maar dat neemt niet weg dat er veel originele initiatieven ontstaan, zoals ook in Hoog Soeren. Zo heeft Brasserie het Jachthuis een Drive Thru opgezet, waarbij je droog en coronaproof je eten kunt bestellen en ophalen.

“Wij zorgen altijd voor een toepasselijk thema”, vertelt Jeffrey namens de brasserie. “Na de kerst hebben wij weer een nieuw thema bedacht, namelijk Après Ski. Inclusief een echte skigondel! Zo willen we altijd een toepasselijke sfeer bieden. Daarbij hebben we natuurlijk gezorgd voor heerlijke winterse gerechten. Op deze manier willen wij de mensen ook nu laten genieten van lekker eten en ze ook nog een beetje laten genieten van een ‘skivakantie’.”

Het Pannenkoekenrestaurant Berg & Dal gaat weer open. De afgelopen weken is er veel verbouwd om klaar te zijn voor 2021. “De pannenkoeken en andere gerechten zijn natuurlijk, als vanouds, weer heerlijk.”

Wil je wat exclusiever eten? Dan kun je goed terecht bij restaurant ’t Nieuwe Diekhuus. “Dit restaurant heeft fantastische 3- en 5-gangenmenu’s. Maar ook een fantastische rendang in deze tijden. Hoewel de horeca is gesloten, kun je dus zeker volop blijven genieten van de meest heerlijke gerechten!”

De horeca kijkt vooruit en met komende maand Valentijn op de agenda, worden er nu al plannen gemaakt. “Wij zijn alweer aan het focussen op Valentijn, zodat iedereen zijn of haar geliefde culinair kan verwennen. De restaurants ’t Nieuwe Diekhuus, Berg & Dal en het Jachthuis zijn geweldige Valentijnboxen aan het maken, helemaal in de stijl van deze feestelijke dag. Want juist in deze tijden is het belangrijk om samen te proberen te genieten. En met deze boxen lukt dat zeker!”