Stedendriehoek

Dorcas voortaan dag extra open

APELDOORN – Dorcas kringloopwinkel Apeldoorn, gevestigd aan Laan van Westenenk 108, verruimt dit jaar de openingstijden. De winkel is voortaan ook open op woensdag en de openingstijden zijn nu: woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

“De vrijwilligers van Dorcas Apeldoorn wensen u allen een voorspoedig en gezegend nieuwjaar. Door de vele spullen die u bij Dorcas kringloopwinkel heeft gekocht, hebben wij hulp kunnen verlenen aan mensen in nood in landen waar oorlogen, rampen en hongersnoden waren. Wij danken u daarvoor. De actie met stempelkaarten is per 1 januari afgelopen. U kunt de volle stempelkaarten nog inleveren tot 31 januari. En belangrijk om te weten: Dorcas kringloopwinkel Apeldoorn is ook aangesloten bij de Stadspas Apeldoorn.”

De kringloopwinkel van Dorcas wordt volledig gerund door vrijwilligers. “Kom langs in de Dorcas-winkel of kijk op onze website www.dorcasregiocentrumapeldoorn.nl voor meer informatie. Bellen mag ook naar 055-8200538 of mailen naar dorcasregiocentrumapeldoorn@dorcas.nl.”