Stedendriehoek

Dorcas Voedselactie is broodnodig  

APELDOORN – Sla uw slag voor de feestdagen in de Dorcas kringloopwinkel, met een kortingsfestival op kerstartikelen en feestkleding. De winkel aan Laan van Westenenk 108 is in kerstsfeer, met een mooi assortiment aan kerstartikelen en feestkleding.

“Bekijk onze facebookpagina en website voor de korting op 7, 8 en 9 december”, aldus Dries de Bruin. “De actie met stempelkaarten duurt nog tot 31 december. U kunt de volle stempelkaarten nog inleveren tot 31 januari 2024. Dorcas heeft de afdeling meubels en schilderijen uitgebreid. De presentatie is ruimer opgezet en het assortiment komt zo nog beter tot zijn recht. Loop vrijblijvend bij ons binnen.” Vanaf 1 januari 2024 gaat Dorcas Apeldoorn ook open op woensdag. De openingstijden zijn dan: woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

In actie voor mensen in crisis

De Bruin: “We voeren actie voor mensen wereldwijd die moeten leven zonder dagelijks een gezonde maaltijd. Samen met vrijwilligers in heel Nederland komen we in actie voor mensen in crisis. Met de actie verzamelen we geld voor pakketten waar mensen weer mee verder kunnen. Voedselpakketten, zodat er eten is. Maar ook training of materiaal voor irrigatie, zodat mensen zelf weer gewassen kunnen verbouwen. Jouw hulp is broodnodig voor voedsel voor nu en voor een gezonde toekomst. Doe mee met de Dorcas Voedselactie. Conflicten en rampen leiden vaak tot gebrek aan voedsel. Door voedselpakketten uit te delen maken we het verschil. Voor 25 euro help je al mee. Doneer een voedselpakket via de site https://dorcas.nl/actie/voedsel.”

Voor meer informatie, telefoon 055-8200538 en e-mail dorcasregiocentrumapeldoorn@dorcas.nl