Stedendriehoek

Doe mee aan de fotochallenge ‘Mijn Bijzondere Bestuurders’

Mijn Bijzondere Bestuurder John kan moeilijke zaken goed uitleggen

Mijn Bijzondere Bestuurders Sonja en Adèle zijn betrokken, creatief en houden van een geintje

“Wat kunnen we allemaal wel gebruiken in deze vreemde tijd? Een beetje positieve aandacht voor mensen die het verschil maken en in het bijzonder bij verenigingen, clubs en stichtingen”, vertelt Tjeerd Lemstra van de Bestuurdersacademie Apeldoorn. “Daarom organiseren wij de fotochallenge ‘Mijn Bijzondere Bestuurders’.”

“We kennen allemaal wel iemand met een bijzonder talent. Iemand die bij elke ontmoeting een berg energie met zich meebrengt of altijd even tijd maakt voor een praatje. Iemand die de inkomsten en uitgaven altijd perfect op orde heeft of beschikt over een enorm organisatietalent. Iemand die dag en nacht klaar staat voor je vragen en weet dat een goede samenwerking je verder brengt. Deze personen kunnen jullie op een verrassende manier in de media brengen.”

Deelname aan de fotochallenge is heel simpel. Zoek of maak een grappige, mooie, verrassende of andere kenmerkende foto van jouw bestuurder. Beschrijf in één of twee zinnen waarom deze persoon het verdient om even in de spotlights te staan en stuur dit – onder vermelding van ‘Mijn Bijzondere Bestuurders’ – naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. “Wij verzamelen alle inzendingen op onze website www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl en delen de leukste via Twitter en LinkedIn. Daarnaast worden een aantal foto’s geselecteerd voor een achtergrondverhaal in Nieuwsblad Stedendriehoek.”

 

De leden van Bestuurdersacademie Apeldoorn zijn heel benieuwd naar al dat talent in Apeldoorn. Hoe lang de challenge duurt is nog niet bekend. “We willen in ieder geval de tijd nemen om bestuurders – en daarmee ook de vereniging, club of stichting – goed in het zonnetje te zetten.” Tjeerd glimlacht: “We zijn heel benieuwd naar de eerste foto!”