Stedendriehoek

Doe je paard eens een massage cadeau

HOLTEN – Op 4 oktober verwennen we onze trouwe viervoeters met extra aandacht of een extra lekkernij. Heb je wel eens overwogen om jouw paard een massage cadeau te doen? Als je wilt dat jouw paard of pony soepel beweegt en lekker in z’n vel zit, ontdek dan nu hoe fijn een paardensportmassage kan zijn voor jouw topper, groot of klein. En ook voor jezelf!

Antoinette Langenberg is gediplomeerd paardensportmasseur voor zowel mens als paard en heeft hiervoor de volledige opleiding met succes afgerond. Zo is zij aangesloten bij de NGS en de VPSN. Hoewel Antoinette alweer enkele jaren in de regio werkzaam is, merkt ze dat paardensportmassage nog niet zo bekend is.

In oktober en november organiseert Antoinette voor de dierenliefhebbers daarom een workshop introductie paardensportmassage bij manege Nijenkamp in Holten. Sportmassage is een vak dat je niet in één dag kunt leren, maar het doel van deze workshop is om te laten zien dat sportmassage goed kan bijdragen aan het welzijn van een dier. Veel mensen houden paarden/pony’s, maar hebben zelf weinig kennis van spieren. Wanneer er problemen optreden, weet men de weg naar hoefsmid, dierenarts, instructeur of tandarts wel te vinden. In deze workshop ga je een paard ‘zien’, ‘voelen’ en ‘ontdekken’, zoals je waarschijnlijk niet eerder hebt gedaan. Je krijgt diverse massagetechnieken aangereikt die je tijdens deze workshop kunt oefenen. Er is veel animo voor deze workshops, inmiddels zitten ze al vol.

Voor oktober komt Antoinette met een speciale actie: boek nu een sportmassage voor je paard/pony en krijg zelf een gratis ontspanningsmassage ter waarde van 30 euro cadeau. Dat is dubbel genieten!

Interesse? Zie: www.paardensportmassageantoinette.nl. Wil jij gebruik maken van deze oktoberactie? Stuur dan een mail naar info@paardensportmassageantoinette.nl of bel 06-55322342. Voor alle massages en workshops geldt: er wordt gewerkt volgens de corona-richtlijnen: www.paardensportmassageantoinette.nl/corona-protocol. (Foto: Rinske van Brink-Brouwer)