Stedendriehoek

Dit zijn de populairste hoesjes voor de Samsung smartphone

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een hoesje te gebruiken bij hun Samsung smartphone. De prijzen van reparatie zijn gestegen en bovendien is het onhandig om een smartphone een tijd niet in bezit te hebben als deze gerepareerd wordt. Een smartphone hoesje is om deze reden steeds belangrijker geworden. Daar spelen fabrikanten handig op in; er zijn allerlei soorten hoesjes, zoals bijvoorbeeld een book- of flip case of een transparant hoesje. Daarmee komen de fabrikanten tegemoet aan de vraag van Samsung smartphone eigenaren. Dit zijn de populairste hoesjes.

Populairste hoesjes

Samsung is een erg populair merk wat de keuze voor smartphones betreft. Niet voor niets zijn er veel fabrikanten die op die vraag inspelen. Om deze reden is het niet al te lastig om een goed smartphone hoesje te vinden. Zo’n hoesje hoeft bovendien ook niet veel te kosten; een goed hoesje is er al vanaf tien euro. Maar wie meer luxe wil, kan uiteraard ook kiezen voor bundels. Zo zijn er websites die naast een hoesje ook meteen een screen protector en laadadapter meeleveren, zodat smartphone gebruikers meteen aan de slag kunnen. Wat is de populairste keuze van dit moment?

Book- en flipcases in trek

Met name het Samsung A53 hoesje zoals de bookcase of flipcase is erg in trek. Een bookcase is een hoesje waarin het mogelijk is om bijvoorbeeld ook pasjes te bewaren. Zo’n bookcase heeft de naam omdat het lijkt alsof je een boek dichtklapt. Het boek dat tussen de kaft zit, is de smartphone. Ook bij het Samsung S22 Ultra hoesje is duidelijk te merken dat deze hoesjes erg in trek zijn. Dit soort hoesjes zijn vaak gemaakt van echt leer en geven de smartphone daarom een luxe uitstraling.

Transparante hoesjes

Eigenaren van de Samsung S22-serie kiezen vaker voor een transparant hoesje. Een vaak gehoord argument is dat het zonde is om zo’n mooi ontwerp te verstoppen in een hoesje. Met een transparant hoesje blijft het ontwerp goed zichtbaar en is duidelijk om welk model het gaat. Dat doe minder afbreuk aan het ontwerp van deze high-end toestellen. Transparante hoesjes worden vaak gemaakt van TPU en zijn daardoor ook gemakkelijk om het toestel aan te brengen. Op die manier is het toestel toch goed beschermd tegen krassen en vallen, maar blijft het ontwerp zichtbaar.

Siliconen hoesjes

Samsung maakt zelf met name siliconen hoesjes. Ook dat heeft een reden; ze zorgen ervoor dat de smartphone goed beschermd blijft tegen krassen, maar ook tegenvallen. Siliconen hoesjes zijn ideaal om een flinke val op te kunnen vangen. Om deze reden zijn de siliconen hoezen zeker voor duurdere smartphones zoals de Samsung S22 Ultra erg populair. Deze smartphone is namelijk vooral gemaakt van glas en het repareren van een gebroken voor- of achterkant kan flink in de papieren lopen.

De siliconen hoezen zijn niet alleen leverbaar van Samsung zelf, maar ook van andere, goedkopere merken. Op die manier is er voor iedere portemonnee een goede manier om de smartphone te beschermen en daarmee te voorkomen dat men voor hoge reparatiekosten komt te staan.