Stedendriehoek

De weg naar een gezonde huid is weer veilig

Haar winkel aan de Korenstraat 23 is de voorbije maanden niet op slot geweest, maar de schoonheidsbehandelingen waren wel acht weken lang ‘on hold’. Ciska Haverkamp is sinds een paar weken echter weer aan de gang met de huidverzorging. “Het loopt nog niet storm, mensen zijn misschien toch nog wat huiverig voor mijn contactberoep. Maar ik heb de salon geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en Anbos, de branche-organisatie voor schoonheidsverzorging, aangepast én bij binnenkomst vult iedere klant even snel de gezondheidscheck in. Veiligheid troef dus!”

Huid Vit is een unieke huidverzorgingswinkel met schoonheidssalon in hartje Apeldoorn, die zich richt op het (weer) gezond maken van jouw huid. “Het grootste orgaan van je lichaam verdient het om met liefde verzorgd en behandeld te worden”, vertelt Ciska. “Geen facelift, fillers of zware ingrepen maar een gezonde huid. Ik heb met Huid Vit een fijne plek gecreëerd waar we samen werken aan jouw gezonde huid met verzorgingsproducten, huidsupplementen en gezonde make-up met bewezen resultaat.”
Ciska maakt gebruik van de huidverzorgingsproducten van Environ, die het dagelijkse vitaminetekort (voornamelijk vitamine A) aanvullen en daarmee je huid voeden. De huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme doen dit aan de binnenkant. Aangevuld met de gezonde make-up van jane iredale, die de huidverzorging versterkt en de huid extra beschermt, maakt de weg naar een gezonde huid compleet.

Tijdens deze coronaperiode heeft Ciska de winkeltijden wel aangepast (lees: ingeperkt). “Nog steeds van woensdag tot en met zaterdag, maar nu van 12.00 tot 16.00 uur. Voor de huidverzorgingsbehandelingen dient u wel een afspraak te maken.” Het loont zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen bij Huid Vit; het assortiment verzorgingsproducten is in de sfeervol verlichte zaak overzichtelijk uitgestald. Voor behandelingen in de salon stelt Ciska samen met jou eerst een gratis huidplan op. “We kijken hierbij niet alleen naar je huid, maar ook naar wie je bent, je levensstijl en – niet onbelangrijk – hoeveel tijd en budget je wilt besteden aan je huidverbetering. Of we samen het huidtraject aangaan of niet, daarin laat ik je vrij.”

Om belangstellenden kennis te laten maken met haar huidverzorgingsproducten, heeft Ciska een attractief proefpakketje samengesteld. Wie de advertentie van Huid Vit op deze Specialistenpagina’s uitknipt en meebrengt naar de winkel annex salon, krijgt dit proefpakketje cadeau.

Huid Vit is gevestigd aan de Korenstraat 23 en is woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Meer informatie via telefoon 055-3034700, e-mail ciska@huidvit.com of de website www.huidvit.com.