Stedendriehoek

De voordelen van het gebruik van een zakelijke laadpas

Rijd je zakelijk in een elektrische auto? Dan kun je maar beter een zakelijke laadpas aanvragen. Het kiezen voor een zakelijke laadpas biedt namelijk nogal wat voordelen. Heel veel voordelen zelfs. Zo kun je met de zakelijke laadpas goedkoop laden en bespaar jij je vanuit boekhoudkundig oogpunt heel erg veel tijd en gedoe.

Het is zeer verstandig om elektrisch te gaan rijden en gebruik te maken van de zakelijke laadpas
Het is toch al verstandig om elektrisch te gaan rijden. Je bespaart op de brandstofkosten en helpt het milieu. Elektrisch rijden staat voor groen rijden en wie wil dat nou niet? Kies je voor een zakelijke laadpaal, dan kun je de auto laden bij alle openbare laadstations van ons land. Ook kun je kiezen voor een laadpas met extra’s om het jezelf nog veel gemakkelijker te maken.

Kies voor een laadpas met extra opties
Kiezen voor een zakelijke laadpas is dus erg verstandig. Je kunt met de pas in heel het land terecht om de auto elektrisch op te laden en kunt kiezen voor extra’s in de vorm van parkeren en wassen. Betaal je met een zakelijke laadpas dan geldt er geen toeslag op de laadtarieven. Bovendien krijg je een overzichtelijk en maandelijkse factuur. Met die factuur heb je meteen overzicht van de maandelijkse reiskosten.

Je hoeft niet langer alle bonnetjes te bewaren
Kiezen voor de zakelijke laadpas betekent eveneens dat je niet langer allerlei bonnetjes hoeft te bewaren. Met de maandelijkse factuur weet je zeker dat je de maximale BTW teruggave krijgt. Je bent dan niet weer uren aan het zoeken naar een bonnetje dat verloren geraakt is. Die tijd is met de zakelijke laadpas geweest. Met de verzamelfactuur van de laadpas heb je overzicht en krijg je altijd de maximale BTW teruggave.

Bij de zakelijke laadpas krijg je ook de beschikking over een speciale app
Bij de zakelijke laadpas krijg je meteen ook de beschikking over een speciale app. Op die app kun je in realtime een overzicht krijgen van de laadstations bij jou in de buurt, en welke van die stations beschikbaar zijn. De prijzen die je betaalt? Vaak kun je ook de prijzen van de leveranciers met behulp van de app prima vergelijken. Ook krijg je op de app inzicht in de al gemaakte kosten en de laadsessies zoals je die de afgelopen periode gedaan hebt. Kies je voor een zakelijke laadpas, dan kun je eventueel kiezen voor extra’s in de vorm van betalen bij de wasstraat of betalen voor parkeren als daar sprake van is. Zo heb je gewoon erg veel profijt van de laadpas voor zakelijk gebruik. En de tijd die je bespaart kun je ongetwijfeld wel aan andere zaken besteden om je bedrijf verder te laten groeien. En zo is de conclusie gerechtvaardigd dat het gebruik van de zakelijke laadpas gewoon heel erg veel voordelen bieden. Maak jij er ook gebruik van?