Stedendriehoek

‘De tijd is zo snel gegaan’

Het is alweer twintig jaar geleden dat ’t Parkethuus Floor & More de deuren opende aan de Asselsestraat 117. Drie jaar geleden nam het team de stap om te verhuizen naar de grotere showroom op nummer 139A, zodat men verder kon uitbreiden. “De tijd is zo snel gegaan”, vertelt eigenares Nicolette Kunkeler. “Hoe kan het ook anders met zulke leuke klanten, mooie en bijzondere projecten. We hebben nooit veel geadverteerd, maar door recommandatie krijgen we geregeld klanten die over ons gehoord hebben of onze vloeren ergens hebben zien liggen. Dat is heel leuk werken. Maar ook dat klanten van toen terugkomen als ze een ander huis hebben.”

Dat klanten tevreden zijn met de service en kwaliteit van ’t Parkethuus, is te zien aan de hoeveelheid bloemen die momenteel in de showroom staan. “Mensen zijn blij voor ons en sturen een bloemetje of bericht.” Tijdens dit interview komt er – toeval of niet – een bezorger binnenlopen met een mooi boeket. “Dit is toch geweldig”, lacht Nicolette, terwijl ze de bos aanpakt. “Hier word ik echt blij van. Vorige week kwam er ook een ouder echtpaar een bloemetje brengen. Ongeveer twee maanden geleden hadden we een vloer gelegd. De man vertelde dat hij er zo blij mee was, dat hij iets terug wilde doen. Dus kwam hij – buiten het jubileum om – een bloemetje brengen.”

Vele mogelijkheden

Traditioneel parket, verouderde houten vloeren, lamelvloeren, multiplanken, trendvloeren, PVC of laminaat, u vindt het allemaal bij ’t Parkethuus. Of dit nu voor een kantoor, woon- of winkelruimte is, Nicolette adviseert en informeert de klanten graag over de mogelijkheden. Ook wordt er thuis advies uitgebracht. “Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn en mee te denken. Daarnaast is het een mooi product met vele mogelijkheden. Wij begeleiden het hele traject van de vloercontrole tot en met de afwerking. Wat wij daarbij belangrijk vinden, is dat we een vaste club hebben. Wij besteden het werk niet uit. Zo weet de klant altijd wie er over de vloer komt.” ’t Parkethuus biedt ook meer dan alleen vloeren aan, vandaar ook de naam ‘Floor & More’. “Onder floor vallen alle genoemde vloeren, onder more trappen, wandbekleding en woonaccessoires. Kom vooral de showroom een keer binnenlopen aan de Asselsestraat 139A.”

‘t Parkethuus is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 13.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Parkeren is na 15.00 uur gratis. Bel voor meer informatie naar 055-5429620, mail naar info@parkethuus.nl of bekijk de website www.parkethuus.nl.